I Bulletin ser jag ett foto på fyra C-ledare, tre före detta och så den nuvarande turken Murre. Före-dettingarna är förstås Olof Johansson, Maud Olofsson och så Annie Lööf, som lämnar ett parti i fritt fall.

Min tanke då jag såg bilden var att den speglade ett skräckkabinett. Den flummiga och hummande Olof Johansson som motarbetade Öresundsbron. Maud Olofsson som förmodligen är den enskilda politiker som kostat skattebetalarna flest miljarder via exv Vattenfalls usla affärer. Och så Annie Lööf som svarar för partiets nuvarande störtdykning genom att agera sosseparti light. Turken Murres förflutna lär bli ytterligare ett sänke för C.

Jag blir så glad om C går under. Ledarna har visat att partiet inte är värt folkets respekt inom svensk politik. Och Murre ser ut att bli samma stolpskott som Lennart Daléus blev (1998-2001) efter Johansson schabbel.

Centerns värsta fiende är bondesamhällets tillbakagång. Näst värst är de senaste partiledarna. Allt detta är logsikt och bra. Så fem ggr C = katastrof. Sannerligen!

Torsten Sandström

Please follow and like us: