I Sydsvenskan den 26/4 säger Rasmus Törnblom, moderat kommunalråd i samarbete med sossarna i Lund, följande ord om varför han allierat sig med S-partiet och V (i stället för med borgerligheten):

Mina äldre partikamrater har, med rätta, utkämpat en kamp mot det man på 80-talet

beskrev som en sosse-stat eller DDR-Sverige. Få personer under 40 år har upplevt att de

har levt i sosse-Sverige”.

Orden kommer från munnen på en före detta MUF-ordförande. Han har alltså inte upplevt att han levt i ett sosse-Sverige. Det är en man som nu är hög kommunalpolitiker i akademistaden Lund. Han måste ju vara störd på något vis. Han har inte märkt hur sossarna i decennier genom lagstiftning riggat partiets maktposition?

Som en sömngångare måste Törnblom ha lett landets MUF-are. För att komma till den maktgryta han spanat in i Lund har han alltså gjort upp med S-partiet. Och sedan legitimerar han sin blindhet med orden ovan. Mannen är lika blind som Stefan Löfvén, som inte såg hur kriminaliteten kom över Sverige…

Jag tror inte jag på länge läst något så aningslöst som de ord Törnblom uttalar. Med en sådan partivän är landets moderater illa ute. Man driver sossepolitik Light.

Torsten Sandström

Please follow and like us: