Den svenska socialdemokratin saknar bensin i tanken. Motorn stannar hostande. På affischen ovan tittar tre platsmänniskor ned på väljarna. Inför EU-valet har partiet i desperation valt slagordet: gör något stort. Inte ett enda sakargument!

Undertexten innebär en fullständig flykt från partiets verklighet: rösta för sammanhållning, inte splittring. Partiledaren själv har sedan länge – och med stegrad röst efter valförlusten 2022 – excellerat i splittringsargument mot Tidöregeringen och SD (som hånats för en invandringspolitik som nu S -partiet själv tagit till sig). Trots att S-partiet använder sig av anonyma lotterier och småtroll (genom okända organisationer) så har partiet med stöd av TV4 jagat regeringen och SD för trollfabriker. Tala om splittring och infam propaganda.

Det största och bästa socialdemokratin kan göra är faktiskt att lägga ned sitt parti. Bäst-före-datum gick helt enkelt ut redan på 1970-talet. Nu är man slut på idéer. Något man själv faktiskt erkänner genom affischen. Som ensamma sörjande vid partiets grav står en rad medlemmar av den politiska klassen. Med partiledaren i spetsen och de två B-lagspolitiker vi ser ovan i bakgrunden. Det är dem som ska göra något stort. Haha!

Jag kommer i junivalet till EU-parlamentet att rösta för ett parti som vill återföra EU till enbart en handelsorganisation. Rösta du också på MEDBORGERLIG SAMLING! Partiet är inte stort, men för till skillnad från de större en förnuftig reformpolitik.

Rösta på Medborgerlig samling! Ekbladet står för stabila värden.
Medborgerlig samling. Ekbladet symboliserar stabila värden! https://www.med.se

Please follow and like us: