Enligt dagstidningarnas rubriker idag tycks IS-terroristen som mördat två svenskar i Bryssel ofta ha vistats i Sverige. Han och IS-mannen från Drottninggatan har alltså gästat vårt land enligt gällande regler. Och utnyttjat en naiv svensk öppenhet.

Vi ser alltså hur en storskaliga invandring till vårt land (genom sin svans) har bidragit till det blod som i nutid flyter från dödade svenskar och andra. Märk ordet svans. Genom mängden inflyttade har minoriteten mördare sammanlagt blivit omfattande. Varför har svenska politiker sätt till det så?

Vi måste rikta sökljuset mot svenska politiker som hållit i spakarna och medverkat till att Sverige förvandlats till klanernas och maffians eldorado. I efterhand måste det påpekas – och det många gånger – då ansvar inte kan utkrävas i juridisk ordning.

Därför minnas vi alla Reinfelds ord om att ”öppna vår hjärtan” för flyktingars behov. Även Löfvens tönteri om att han ”inte såg våldskrisen komma”. Båda två har befunnit sig i centrum. Båda två har haft möjlighet att agera på annat vis än som skett. De hade kunna driva politiken mot en begränsad invandring, tuffare straff och rimligare krav vad gäller integration. Men de har misslyckats.

Vi ser alltså hur den politiska klassen bär ansvar för det blodflöde som nu förskräcker det svenska folket. Det måste vi minnas!

Torsten Sandström

Please follow and like us: