Sossarna för en förljugen politik. Nu i opposition. Man försöker proppa vilka galenskaper som helst i folkets halsar. Vad sägs om följande uttalande av Magdalena Andersson i samband med 1 maj? Hon föreslår statsbidrag till mat och jobb för ungdomar under sommarlovet:

”Vi kan inte låta den här sommaren bli en

rekryteringsfest för de kriminella gängen”

Efter åtta år vid makten menar nu sossarna att detta är ett rimligt förslag. Varför inte långt tidigare? Under åtta år har Andersson suttit i ledningen för det parti som misslyckats kapitalt med att regera nationen. Brottsligheten har ökat katastrofalt. Jag undrar dessutom om vilken betydelse statsbidrag till sommarmat och jobb kan få för att stoppa kriminaliteten? De kriminella klanernas ungdomar lockas ju av större och mer lättförvärvade pengar från knarkhandel och annan brottslighet.

Det ärliga hade varit att säga att socialdemokratin misslyckats med klanvåldet under två mandatperioder samt med den invandring som kriminaliteten bottnar i. Men det gör inte S-partiet. I stället försöker man att ge den nya regeringen goda råd. Och vilken vettig regering vill lyssna på svenska sossar, som inte har förstått hur landet ska styras annat än med en politik som går ut på statsbidrag åt alla…

Ändå envisas svenska medier med att undvika kritisk rapportering om S-partiet. Orsaken är att medierna styrs av vänsterns journalister. Det är bedrövligt. Mediesamhället får pågå vis ett tydligt kännetecken. Vänsterns anhängare propagerar via privata och offentliga medier.

Och folket hukar sig.

Torsten Sandström

Please follow and like us: