DN:s klimatredaktion går i dagens tidning till angrepp på den nya regeringen för senfärdighet om elstödet. Det kan nog ligga något i kritiken. Men klart är att nya statsråd kan få svårigheter att styra om tjänstemän på ett departement som i åtta års tid fört en politik som gått ut på nedlagda kärnkraftverk och höjda skatter på energi. Dessutom är EU-rätten en djungel, som också delvis tillåtits växa hög genom åtta års undfallande sosse- och Mp-styre.

Det vi ser är hur en tidning som i valrörelsen backat upp sossarna och Mp nu skyller en ovan regeringsmakt för att var sen rörande PROBLEM SOM VÅLLATS AV SOSSAR och MP. Det är ju inte klokt!

Det vi ser är rena politiska propagandan. Denna min slutsats bygger också på att DN:s journalist – ansvarig för klimatskräckens spridande – är en av de två som håller i pennan. Denna man har genom sin absurda hets rörande CO2 bidragit till att sossarnas förödande energipolitik kunnat lanseras. Att svenska folket lider under höga energipriser är den stora skandalen som DN konsekvens missat. I stället hugger DN nu på en regering som försöker kravla nationen upp ur sossarna dyngpolitik.

Som sagt. Det är inte klokt! Och det sker i en tidning som samtidigt driver en stort uppslagen kampanj för ”upplysning”. Därför skulle man kunna kalla DN en skämttidning. Men sanning att säga rör det sig om vänsterpropaganda.

Torsten Sandström

Please follow and like us: