Medier och sk faktagranskare hos olika medieföretag döljer sanningen. Detta är nog ingen nyhet, Men exv Facebook och franska AFP dödskallestämplar officiellt – och vägrar att publicera – texter som är kritiska mot Miljökyrkans fastslagna trosläror. Detta skriver en känd dansk forskare, Bjorn Lomborg, i Wall Street Journal. Lomborg visar att isbjörnspopulationen inte minskar, som miljötalibananerna påstår, utan ökar. https://www.climatedepot.com/2023/01/27/bjorn-lomborg-partisan-fact-checkers-spread-climate-change-misinformation/

Inte nog alltså att osanningar tillåts härska genom mediernas ovilja att presentera kritiska upplysningar. Yttrandefriheten beskärs dessutom via de stora sociala mediernas framfart där inlägg censurera på grund av att det anses: MISLEADING!” Problemet lyfts i den alltid intressanta Klimatupplysningen.se:

”Faktagranskare” har fel om isbjörnar

Jag frågar mig därför om vi kan lita på gammelmediernas och de nya stora sk sociala medieföretagen? Svaret är tyvärr nej. Som medlemmar i Miljökyrkan presenterar många av dem förstås enbart den ”rätta” läran. Och man bekrigar kritiker av annorlunda mening. Det vi ser påminner om kristendomens och islams heliga krig mot oliktänkande.

Inte nog med att talibanrörelsen kostar världssamhället ofantligt stora pengar. Man vill dessutom inte ens låta människor lyssna på alternativa idéer som är sanna eller oppositionella. Västvärldens dröm om det öppna samhället raseras med andra ord. En ny era upplysning måstre till!

Denna skada som den förlorade öppenheten vållat är enorm. Jag får en vision av det medeltida samhällets återkomst.

Torsten Sandström

Please follow and like us: