Potträning med Morgan Johansson i centrum. Man har roligt inom den socialdemokratiska eliten. Wikimedia.

En sosse ger sig aldrig. Morgan Johansson, som komplett misskött kriminalpolitiken (och mycket annat) i många år, förstår förstås inte att det finns anledning för oppositionen att avsätta honom genom en misstroendeförklaring. För att klandra Moderaterna försöker Johansson och hans chef Andersson dra en vals om att samling kring NATO är viktigare. Det är ju sant, men Johansson kan ju för sjutton frivilligt avgå för att Sverige ska undgå skador. I stället talar Johansson om att Kristersson är ”barnet i rummet”. Den som är omogen är förstås Johansson själv – en man som levt i den politiska klassens vakuum alltför länge. Ändå ett barn på dagisnivån.

Det allvarliga är att Sveriges leds av en inkompetent och desperat socialdemokratisk regering. Först vill man inte veta av NATO, veckan senare gäller det in i NATO. En fråga om misstroende mot en inkompetent justitieminister förvandlas snabbt till ett hot mot NATO-inträdet. Kommunisten Kakabaveh är mot NATO, men sossarna hoppas att hon ska trycka rätt och rädda Johanssons taburett. Regeringens troliga räddning via henne gör att Turkiet får mer vatten på sin kvarn, varför NATO-inträdet ytterligare senareläggs. Allt beroende på S-regeringen.

Vi har helt enkelt en brutalt inkompetent Regering. Att den sitter på fel plats sammanhänger med att svenska medier ständigt sprider vänsteråsikter. I stället för att skriva något i stil med det som jag nu gör ger gårdagens SvD stort och beundrande utrymme åt Magdalena Andersson och hennes gårdsodlade piga Annie Lööf. Och statsmedierna vevar på i samma riktning. Med statligt presstöd, statligt finansierade medier, statliga partibidag och en byråkrati i socialdemokratins händer kommer Sverige aldrig att komma på rätt köl, varken politiskt, kulturellt eller ekonomiskt.

Sverige framstår alltså som vänsterns kindergarten. Så vakna svenska folk till höstens val!

Torsten Sandström

Please follow and like us: