Färska opinionsundersökningar visar att Centerpartiet har förlorat hälften av sina väljare och nu närmar sig 4%-spärren till Riksdagen. Hurra! Det är verkligen goda nyheter. Ty centern har trott sig kunna agera vågmästare, vilket man försökt med katastrofalt resultat under åtta års tid. Att Lööf, partiledaren, vill dra upp sin familj i lugn och ro utan position i Regeringen kan jag förstå. Men hon har ju för sjutton ansvar för nationen politik! Trots detta har hon under nästan ett decennium gett sossarna fritt spelrum – mot vissa sockrade löften till landets spillra av bönder. Lantbruket är förvisso viktigt, trots att få sysselsätts där. Men C-partiets bondeförbund kan inte tillåtas svika den samlade borgerlighetens behov av att säga adjö åt sossarnas betongsamhälle. Om landet blir kvitt sossarna kommer Sverige på verkligt grön kvist!

Annie Lööf framstår därför på flera vis som en förrädare mot en ny svensk borgerlig politik, som syftar till att lösa nationens mångfald av gamla politiska problem. Därför måste alla – särskilt kvinnor som tyvärr förförts av Lööfs lantliga vänsterfeminism – rösta mot hennes politik, som hindrat en förnuftig svensk politisk utveckling. Hennes djupa famntag med sossarna kommer att gå till historien som ett politiskt svek och ännu en politisk kohandel med S-partiet. Så rösta gärna Lööf ut ur Riksdagen!

I höstens val gäller det alltså att minimera Lööfs inflytande! Det är den säkraste vägen för att bli kvitt socialdemokratin i landets ledning. Jag hoppas därför att landets kvinnor – men även männen förstås, landets kår av fria jägare – kommer att visa vägen mot Lööf i höstens val.

Torsten Sandström

Please follow and like us: