I Sydsvenskan läser jag idag:

Säpo: Muslimska brödraskapet är ett hot mot Sveriges demokrati

Måste det till en avhandling från Teologiska institutionen i Lund för att svenska SÄPO öppet ska gå ut med detta påstående? Varför jagar inte SÄPO dagligen skumma bidragsansökningar från olika islamska organisationer? Varför har SÄPO i åratal inte till sossarnas regeringar och allmänheten rapporterat att islamska rörelser utgör en fara för samhället?

Sverige är rena Absurdistan. Där ges offentliga stöd till organisationer som motverkar integration. Där regerar politiska fantaster, medan de slänger skit på realisterna. Och landets SÄPO säger efter lång tid det nästan alla vet.

Folket hukar. Vad för slags demokrati är detta? Jag kan inte låta bli att tänka på Hayeks berömda bok: Vägen till träldom. Han förklarar varför eländet uppstod i Tyskland. Det öppna samhället bygger på frihet, inte på statliga bidrag till öppenheten fiender.

Torsten Sandström

Please follow and like us: