Sossarna är i grunden skadeskjutna genom höstens val. Partiet ser sin framtid hotad. Genom att pestsmitteförklaringen av SD nu tycks ha hävts – dörren har öppnats för SD – ställs sossarna inför en högerregering som lyckas presentera ett kompakt program – TIDÖ – för en grundlig reformering av Sverige. Massiva reformer på rad! Det är något stort.

Och vad säger då en en tillplattad Magdalena Andersson. Jo, hon yrar om en intern överenskommelse i slottsmiljö inom högern. Hennes politiska tomhet och ovilja till förståelse skriar! Hon försöker förringa att den blå-gula regeringen lanserar reformer som fullständigt detroniserar nästan tio år av socialdemokratiskt misshushållning och passivitet. Plötsligt ser nationen ett högerspår ut från sossarnas eländes land.

Om Ulf Kristersson tillåts genomföra sin politik kommer svenska medborgare att få uppleva ett klart mycket bättre Sverige – trots att bistra tider nog är att vänta. Följden blir att Andersson och hennes stödpartier inleder en vandring mot historiens skräpkammare. Visst har S-partiet gjort en god del nytta, men de senare årtiondens politik är förödande vilsen. Enbart en kamp om regeringstaburetterna för maktens skull.

Torsten Sandström

Please follow and like us: