I goda Bulletin delar Hans Bergström – före detta chefredaktör för DN – ut en smocka åt den medievänster som i åratal fört ut nationen på svag is. Bergström beskriver hur okunniga journalister vilsefört allmänheten inför och efter TIDÖ. Han berömmer Ulf Kristerssons strategi, som svenska hej-och hå-journalister just nu gör allt för att smutsa. En känd metod sedan vänsterns ungdom.

Hans ord har extra tyngd i och med Bergströms tidigare insiderposition i Sveriges till upplagan största mediehus. Hans gamla tidning har förvandlats till en lekstuga där det – varje dag och nästan på varje sida i tidningen – förs ett vänsterpolitiskt snöbollskrig mot saklighet och förnuft. Jag vet, ty jag jag har länge prenumererat på DN!

Torsten Sandström

https://bulletin.nu/hans-bergstrom-relexioner-kring-regeringsbildningen

Please follow and like us: