Terrorister är politiska mördare, som slåss, dödar och startar krig mot sina motståndare. Att Hisbollahs ledare dödas i en israelisk krigsinsats är därför något nödvändigt gott. Dessutom företräder terrorister de muslimska varianter som förespråkar heligt krig. Som boende i västerlandet måste jag därför kraftigt ta ställning mot denna typ av muslimska krigare. De vill ju erövra världen och ta kål på din och min frihet.

Att inte svenska journalister med emfas tar avstånd från dem är ofattbart. Eller rättare sagt beror det på en naiv socialism, som vill krossa marknadssamhället. Att V-partiets sympatisörer ser terroristerna som medhjälpare för hoppet om en svensk revolution är uppenbart. Därför fjäskar partiet för palestinier som har samma åsikt. Terrorns folk i Sverige röstar nämligen åt vänster.

Tyvärr dödas även många oskyldiga civila i Israels försvarskrig mot anfallande terrorister. Detta har svenska politiker och journalister svårt att godta. Okej, men hur resonerar de? Döda barna riktar journalisternas intresse och kritik mot Israel. Och de terrorister som startat kriget och terrorn hamnar därför i bakgrunden. Denna propalestinska partiskhet bygger på en oförmåga att inse hur terrorister bedriver krig. Det sker från det fördolda. Man använder som bekant civila bostadsområden som kommandocentraler och vapenupplag. Valet av denna krigsmetod innebär förstås att terroristerna med öppna ögon offrar civila, män, kvinnor och barn.

Journalisterna borde peka på att såväl Palestina som Libanon saknar en offentlig krigsmakt. I dessa stamsamhällen härskar klaner och krigsherrar, dvs Hamas resp Hisbollah. Allt enligt åldrig islamsk klankultur. Det är för övrigt en likande kultur som dödar i svenska förorter där vilsna invandrarkillar tar sig egen rätt. Om detta borde svenska journalister också rapportera. Men de röstar vänster och ser Israel som boven i dramat i Mellanöstern. Först när klanerna ersätt av en fristående centralmakt kan Palestina och Libanon ses som självständiga stater!

Hisbollah och Hamas har alltså mage att använda offer av sina närstående – dvs deras död – som propaganda i kriget mot Israel. Men eländigare är att svenska politiker och journalister går på propagandan och tar ställning mot Israel. Varje dag publicerar svenska medier antiisraeliska rapporter. Många gånger genom tillfälligt anställda medarbetare med arabisk bakgrund. Trots att pågående krig inletts av terroristerna.

Torsten Sandström

Please follow and like us: