Något besynnerligt händer i nutid. Med FN-chefens skrianden i falsett pågår en propagandakampanj för mänsklighetens undergång på planeten. Värmen är ett faktum. Men att orsaken främst beror på CO2- i atmosfären är ännu inte bevisat. FN påstår det. Många oberoende forskare (FN tillhör inte gruppen, man vill utöva makt) har alternativa teorier om solens, havens och molnens betydelse. Liknande värmeperioder har som alla kloka människor vet konstaterats sedan exv romarrikets tid. Klimatet har växlat flera gånger långt innan olja börjat brännas.

Jag skriver det mot bakgrund av en rubrik i Sydsvenskan den 27/6 högt upp i nyhetsflödet:

Rekordvärme på Ribban ökar risken att dö med tio procent

Ribban är en badplats i Malmö. Hur kan man påstå att dödsrisken ökar med 10% och inte 0, 5 eller 15%? Varför agerar FN och medierna så läskigt? FN med ännu en sosse i ledningen, António Guterres, vet att det gäller att skrämma människor till underkastelse. På så vis önskar FN bygga global makt. FN:s verktyg är IPCC, som består av ett vinklat urval av forskare. De säger en hel del kloka saker, men publicerar vinklade politiska slutsatser som stärker FN:s kampanj.

Medierna i sin tur är som vanligt förvillade åt vänster. FN antas vara sanningssägare. Och därför beskrivs IPCC:s slutsatser som att konsensus råder inom forskarvärlden – en osanning och ett horribelt påstående. Men naiva vänsterjournalister köper FN-propagandan med hull och hår.

Det öppna samhället sluts alltmer. Åsiktskorridoren snävas åt. Personer som skriver ord som jag gör anses som vettvillingar och högerextremister. I själva verket är det FN som ansvarar för spektaklet. Utan att tänka på kostnader och mänsklig oro tror FN att värmen ska kunna stoppas genom vanskliga mänskliga uppoffringar. Det är FN:s roll i klimathetsen som måste ifrågasättas! Och medier som agerar papegojor.

Torsten Sandström

Please follow and like us: