Just nu driver vänstern och vänsterliberala snedtänkare frågan om trollfabriken. Det finns i och för sigg anledning att kritisera SD. Men de hr inte agerat olagligt, såvitt jag kan bedöma utan maxat sin yttrandefrihet. Dessutom har även andra partier – inte minst sossarna – haft konton under namn som ingen normal människa kan identifiera. Om detta är det förstås tyst i pk-ismens Mekka. Där ska nämligen konservativa och marknadsliberala krafter knäckas i EU-valet (där de förväntas gå fram). Kritiken mot ett icke-fungerande EU måste slås tillbaka, menar vänstern.

Som vanligt spelar svenska journalister på vänsterns planhalva. Många problem dryftas därför inte alls. Idag skriar sossarnas partisekreterare Baudin om att SD:s trollkonton måste utredas. Gärna för mig. Men först måste Baudin och Magdalena Andersson tala om vad det gjort – i denna och många andra frågor som de nu bråkar om – under de åtta år som sossarna suttit vid makten med sin satellit Mp?

Denna långa tid av passivitet måste upp på bordet! Men vänstern är som vanligt enögd. Tyvärr reser Tidöpartierna sällan frågan vad sossarna gjort under nästan ett decennium! Mediernas tystnad rörande svaret är en skam.

Torsten Sandström

Please follow and like us: